Å trykke ens logo på et produkt bidrar til å fange kundens oppmerksomhet. Produkter med trykk på finnes overalt, og de fleste bedrifter er innforståtte med hvilken nytte det har å få egen logo eksponert, for reklamasjonens- og merkevarebyggingens skyld.

Logoer er dog synlige overalt, og de fleste av oss ser ikke to ganger på de fleste logoer vi kommer over i hverdagen. Klarer man å få trykket til å skille seg ut, skiller logoen seg ut fra andre merker. Dersom man eksempelvis har en lue hvor logoen er påtrykket på en slik måte at den stikker opp fra bretten, kan dette gi en komisk effekt som fanger potensielle kunders oppmerksomhet, og sørge for at de ikke glemmer logoen med det første.

Siden “alle” vet at reklamering og merkevarebygging er vesentlig for at en bedrift skal lykkes, er det viktig å sørge for at nettopp din bedrifts logo og navn skiller seg ut fra mengden. Printoz hjelper deg med alle former for merking. De har lang erfaring fra bransjen, og er derfor i stand til å hjelpe deg med å få din bedrift til å bli lagt merke til, ved hjelp av kreativ trykking av logoer.

En firmalogo bør være enkel å gjenkjenne, da kunder sjeldent benytter seg av en bedrifts tjenester, eller kjøper et selskaps produkter første gang de eksponeres for det. Sjansen økes dog betraktelig hvis logoen på en eller annen måte har klart å feste seg på kundens netthinner.

Går man gjennom en befolket gågate på en fredag ettermiddag, vil man kunne se påtrykte logoer på folks klesplagg og handlenett, samt på plakater og butikkvinduer. Hvor mange legger man faktisk merke til med mindre de virkelig skiller seg ut? Har man klart kunststykket å skille seg ut og bli lagt merke til, viser man at det har blitt gjort kreativt arbeid, hvilket er et kvalitetsstempel i seg selv.