Firmagaver som har praktisk nytte blir alltid tatt godt imot. Derfor gjør man lurt i å velge produkter som er relevant for de ulike årstidene. Slik blir det lettere å bestemme seg for hva man faktisk skal gi kundene i gave. I tillegg får kunden inntrykk av at man faktisk har tenkt gjennom gaven deres, og de forstår at de sannsynligvis ville fått noe annet på en annen tid av året. Hvis for eksempel en kunde eller en ansatt får et skjerf i gave om vinteren, når man jo tross alt har nytte av skjerf, impliseres det at en gave gitt om sommeren ville vært noe helt annet. På den måten gir du og din bedrift inntrykk av at gaven er personlig og gjennomtenkt. Firmagaver fra https://www.printoz.no/ kan fås med trykk.

Sommer

Når sola skinner som verst er solbriller en fin og relevant ting å gi i gave. Når en dessuten skal sole seg har Printoz solstoler på lager, i tillegg til lette sommerklær som shorts og t-skjorter. Sommeren er også rette årstiden for å dra på piknik, og Printoz kan skilte med piknikkurver, ryggsekker, pledd og sammenleggbare sitteunderlag.

Høst

Om høsten går solen sakte men sikkert ned tidligere for hver uke som går, noe som gjør det viktig å bruke refleks. Printoz tilbyr reflekser i form av blant annet vester og bånd. Regnjakker og paraplyer er også gaver som kommer til nytte om høsten.

Vinter

Vinterklær settes alltid pris på når kulden setter inn. Printoz har et godt utvalg av fleecejakker og hettegensere både for kvinner og menn. Luer, hansker og skjerf kan også komme godt med.

Vår

Jo lenger vi kommer inn i våren, jo mildere blir det i lufta. Printoz byr på klær og jakker til alle sesonger, men en lettere dunjakke gjør seg like bra om våren som om vinteren.